O nama

Dobro došli na web stranicu AG MOTO.

Putem ove stranice želimo vam prezentirati našu tvrtku.

Tomos programom bavim se od kasnih 80-ih godina, a 2014 godine odlučio sam se osnovati tvrtku AG MOTO. Tvrtka se bavi nabavom i prodajom rezervnih dijelova iz programa Tomos. Budući da je do kvalitetnog Tomos rezervnog dijela danas teško doći i kako na tržištu ima svega i svačega u ponudi, nastojimo nabaviti što kvalitetniji – po mogućnosti originalni rezervni dio i ponuditi ga po korektnoj cijeni.

U Izborniku “ASORTIMAN” pronaći će te fotografije raznih rezervnih dijelova koji se nude u našoj ponudi. To je dio ponude, za ostale dijelove slobodno nas kontaktirajte.

U izborniku “Katalozi i tehnička upustva”, ponudit ćemo vam kataloge i razna tehnička upustva koje posjedujemo a mogu vam biti od koristi, kod popravaka ili obnove starih Tomosa. Ako imate katalog ili neku zanimljivu brošuru o Tomosu možete nam ju ustupit a mi ćemo ju sa zadovoljstvom objaviti. Cilj nam je da zajedno sa našim partnerima i kupcima prevladamo postojeću recesiju i u budućnosti poboljšati našu ponudu ukoliko to bude moguće.

Pozdrav svim ljubiteljima Tomosa i onima koji će to tek postati!

Goran